Print Friendly, PDF & Email

Har du behov for advokathjelp?

Advokater bistår både ved rådgivning, forhandling, konfliktløsning og fører selvsagt saker i retten. Noen ganger skriver også advokater artikler og deler råd for å hjelp publikum. Disse nettsidene er et eksempel på det siste – utviklet av advokater i DALAN advokatfirma i Oslo. Redaktør for nettsidene er advokat Eivind Arntsen.

 

Målet med disse nettsidene er altså at du skal få verdifull og nødvendig kunnskap til å kunne identifisere juridiske spørsmål og kanskje klare å unngå eller løse problemer selv.

 

Samtidig vil det selvsagt være tilfeller der nettsider ikke kan erstatte tradisjonell advokatbistand. Da håper jeg du kan vurdere å få hjelp fra oss i DALAN.

 

Om DALAN Advokatfirma – Oslo

Vårt advokatfirma i Oslo har siden 1862 vært et av landets ledende advokatfirmaer, kjent for solid og skikkelig advokatbistand. Våre advokater har alltid arbeidet med hele landet som arena, og fra vårt advokatkontor i Oslo  betjener vi fortsatt klienter over hele Norge.

Enten du trenger advokat i forbindelse med bolig, næringsforhold, familie eller arbeidsrett, kan andre juridiske spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva våre advokater kan bistå med.

  • Vi har over 20 høyt spesialiserte advokater, hvorav flere med møterett for Høyesterett.
  • Vi har drevet advokatvirksomhet i Oslo i over 150 år, og er anerkjent som et ledende advokatfirma med faglig tyngde og engasjerte advokater.
  • Alle våre advokater er medlem av Advokatforeningen, og vi oppfyller foreningens krav til fortløpende videreutdanning.
 

 

Ønsker du bistand av en advokat?

Send en epost til arntsen@dalan.no og gi en kort beskrivelse av saken, samt oppgi navn, telefonnummer og når det passer deg at vi tar kontakt. 

Du kan også ringe oss på telefon:

(+47) 21 37 80 00