Print Friendly, PDF & Email

Har du behov for advokathjelp?

Advokater bistår både ved rådgivning, forhandling, konfliktløsning og fører selvsagt saker i retten. Noen ganger skriver også advokater artikler og deler råd for å hjelp publikum. Disse nettsidene er et eksempel på det siste – utviklet av advokater i Brækhus Advokatfirma i Oslo. Redaktør for nettsidene er advokat Eivind Arntsen.

 

Målet med disse nettsidene er altså at du skal få verdifull og nødvendig kunnskap til å kunne identifisere juridiske spørsmål og kanskje klare å unngå eller løse problemer selv.

 

Samtidig vil det selvsagt være tilfeller der nettsider ikke kan erstatte tradisjonell advokatbistand. Da håper jeg du kan vurdere å få hjelp fra oss i Brækhus Advokatfirma DA.

 

Om Brækhus Advokatfirma – Oslo

Brækhus advokatfirma i Oslo er et nytenkende alternativ til de største advokatfirmaenem, med et særlig fokus på SMB-bedrifter. Vi startet i 1929 med forretningsjus og eiendom, og vi har videreutviklet denne kompetansen i tiår etter tiår. Vår lange historie gjør at vi ikke blir skremt av store utfordringer. Vi har vært der før. Og vi har løst dem, ved å være dyktige, kreative og innovative.

Vi har stor respekt for gårsdagens, dagens og morgendagens gründere, og motiveres av å være med på å skape synlige resultater sammen med våre klienter. Dette gjør vi best når vi kommer inn på et tidlig tidspunkt i beslutningsprosesser, og vår forretnings- og prismodell er lagt opp etter dette.

I Brækhus har vi det gøy på jobben, og vi jobber sammen som et lag. Laget har gode, men forskjellige spillere som løfter hverandre i samme retning. Dette kaller vi Brækhus-sjela – arbeidsglede og lagarbeid med et kompromissløst krav til faglig spisskompetanse.

Som klient hos Brækhus lar vi deg ta del i denne sjela, og vårt ønske er at denne skal smitte over på de menneskene vi møter hos våre klienter og samarbeidspartnere. Da oppstår de varige relasjonene som skaper merverdier for våre klienter.

Våre advokater har alltid arbeidet med hele landet som arena, og fra vårt advokatkontor i Oslo  betjener vi fortsatt klienter over hele Norge.

Enten du trenger advokat i forbindelse med bolig, næringsforhold, familie eller arbeidsrett, kan andre juridiske spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva våre advokater kan bistå med.

[unordered_list style=»tick»]

  • Vi har over 50 høyt spesialiserte advokater, hvorav flere med møterett for Høyesterett.
  • Vi har drevet advokatvirksomhet i Oslo siden 1929, og er anerkjent som et ledende advokatfirma med faglig tyngde og engasjerte advokater.
  • Alle våre advokater er medlem av Advokatforeningen, og vi oppfyller foreningens krav til fortløpende videreutdanning.
    [/unordered_list] 

 

Ønsker du bistand av en advokat?

Send en epost til arntsen@braekhus.no og gi en kort beskrivelse av saken, samt oppgi navn, telefonnummer og når det passer deg at vi tar kontakt. 

Du kan også ringe oss på telefon:

(+47) 21 37 80 00