Print Friendly, PDF & Email

I dag rundet telleverket 100 nyheter og artikler på Juridisk ABC! Det er en stor milepæl for det som en gang var en liten nettside. Hvor mange timer som er lagt ned i disse sidene er uvisst. At det er flere hundre ligger i sakens natur.

Norges LoverNettsidene ble til ut fra et ønske om å ha ett sted å publisere og dele informative artikler og nyheter innen alle de sentrale rettsområdene. Responsen har vært enestående, og hver uke er det nå flere tusen lesere på Juridisk ABC!

TAKK til alle lesere som følger oss her på Juridisk ABC. Vi vet at det er mange som kommer tilbake til nettsidene, og at mange besøkende leser flere sider når de er innom. Det er en tillitserklæring og stor motivasjon for arbeidet videre.

i 2014 er målet for Juridisk ABC å løpende fylle nettsidene med stadig mer kvalitetsstoff. Vi har også noen STORE planer for en nysatsning som etter planen går på luften i mars. Foreløpig må det bli en hemmelighet hva dette er, men vi kan love at den vil være gratis, nyskapende, og forhåpentligvis til stor glede for alle våre faste lesere. Meld deg på vårt nyhetsbrev du også, så holder vi deg oppdatert!

Er det noe du savner på disse sidene? Legg igjen en kommentar under, eller sende en melding i kontaktfeltet. så skal vi prøve å etterkomme alle ønsker!

 

advokat eivind arntsen

 

 

 

Med vennlig hilsen

Denne teksten er publisert av redaksjonen i Juridisk ABC. Redaktør for nettsidene er advokat Eivind Arntsen.

JuridiskABC – who has written posts on JuridiskABC –.